Stijlvol de zomer in met deze zonnebrillen

De zon schijnt, de terrasjes zijn open… nu we weer vaker buiten vertoeven, is een zonnebril een onmisbaar accessoire!

De zonnebril is geëvolueerd van een louter beschermend accessoire naar een blitse combinatie van mode én bescherming. Je ogen gezond houden terwijl je een fashion statement maakt? Dat doe je met volgende merken.

Zomercollectie 2021 voor dames

Spice up your life met Victoria Beckham
Het geheim van een goede zonnebrillencollectie is volgens Victoria Beckham: afwisseling. De ex-Spice Girl en wederhelft van David Beckham vindt dan ook dat je meerdere zonnebrillen in je kast moet hebben liggen. En we geloven haar maar al te graag want mevrouw Beckham is zonder twijfel één van de meest stijlvolle female celebrities die ooit op onze aardbol mocht rondlopen.

Om die reden kunnen de monturen en zonnebrillen van Victoria Beckham niet ontbreken in onze collectie. Haar assortiment toont vakmanschap en productie van de hoogste kwaliteit en combineert de herkenbare modellen van het modemerk met verfijnde details. Het is duidelijk dat de sophisticated vrouwelijkheid het uitgangspunt was voor de nieuwe creaties. Elk model wordt gekenmerkt door eigenzinnige en onconventionele details, met een knipoog naar de signature look van de designer.

Franse finesse met Céline
In 1945 werd het Franse modehuis Céline opgericht. Het bedrijf bracht aanvankelijk exclusieve kinderschoenen op de markt maar voegde al gauw dameskleding en diverse accessoires aan hun collectie toe.

De zonnebrillen van Céline vallen op door hun uitgesproken contouren, glamoureuze lijnvoeringen en opvallende kleurovergangen die vaak de ‘norm’ tegenspreken. Het brillenmerk doet niet mee aan trends, Céline creëert ze. Hoe je een bril van Céline herkent? Aan de drie typerende stippen op de zijkant van het frame. De brillen worden handgemaakt in Italië en zijn echte kunstwerken. Goed nieuws voor de heren, want naast de damescollectie beschikt Celine ook over een aantal uniseks modellen.

Zomercollectie 2021 voor heren

Serengeti: zonnebrillen van onevenaarbare topkwaliteit
Natuurlijk wil het mannelijk oog ook wat. Wat dacht je van de innovatieve zonnebrillen van Serengeti die superieure technologieën met strakke, hippe designs combineren? Niet alleen bieden de brillen van Serengeti 100% bescherming tegen uva/uvb-straling, de brilglazen veranderen ook nog eens automatisch van kleur naargelang de lichtintensiteit. De fotochromatische lenzen zorgen ervoor dat je zicht scherp blijft, zelfs wanneer je een garage of donkere tunnel inrijdt. Daarnaast beschermt de polariserende lens je ogen tegen de laaghangende zon, felle weerkaatsingen en andere reflecties.

De innovatieve frames van Serengeti zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals titanium, roestvrij staal, acetaat en geïnjecteerd nylon. Bovendien straalt het brillenmerk pure eyewear klasse en kwaliteit uit én hebben de monturen een lange levensduur.

Ervaar het ‘eilandleven’ met de collectie van Maui Jim
De roots van Maui Jim liggen onder de Hawaïaanse zon. Al sinds de jaren ‘80 brengt het zonnebrillenmerk uitmuntende zomerse collecties op de brillenmarkt. Dat is natuurlijk niet zo gek: als je ergens een zonnebril nodig hebt, dan is het wel op Hawaï. Om het intense licht op het eiland te filteren, ontwikkelden de ontwerpers de speciale PolarizedPlus2®-technologie, een lens die kleuren tot leven brengt en zorgt voor briljant contrast en glasheldere details. De weerspiegeling van de zon wordt volledig uit je zicht verwijderd waardoor je een optimaal zicht behoudt.

Op die manier heb je het beste van twee werelden: het beschermt je ogen en je ziet er nog goed uit ook! Maui Jim zet de nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en vormgeving en is daardoor nu één van de snelst groeiende optiekbedrijven ter wereld dat gepolariseerde zonnebrillen maakt.

Een mooie zonnebril die aansluit bij jouw look? Maak vandaag nog een afspraak bij De BrilBoutique.

Gerelateerde artikels:

Scroll to top