Blog - Styling

Spice up your eyes met Victoria Beckham Eyewear

Spice up your eyes met Victoria Beckham Eyewear


Victoria Beckham staat bekend om haar daverend hoge hakken, fijne figuur en iconische outfits. Maar wist je dat de beroemde Britse celebrity ook modieuze en verfijnde monturen voor dames op de markt brengt? Van succesvolle muziekcarrière tot een eigen modelabel: Victoria heeft het allemaal.

Styling: de psychologie achter jouw bril

Breng kleur en licht in je leven met een montuur van FACE À FACE


Een bril is al lang niet meer enkel een praktisch, visueel hulpmiddel. Het is ook een stijlvol accessoire dat je persoonlijkheid in de kijker zet. Door een bril te kiezen met een bepaalde look of stijl, laat je ook zien wie je bent of hoe je wil overkomen. De BrilBoutique helpt je bij het vinden van een bril die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

De perfecte bril voor je job

stylingtips


Aan de slag gaan? Dat wil je ongehinderd doen. Maar ook op het werk willen we er natuurlijk goed uitzien. De perfecte bril is daarom niet alleen comfortabel, maar past ook bij je job en persoonlijkheid.

Stylingtips voor elk gezicht en seizoenstype

stylingtips


Je gezicht is je visitekaartje. Het dragen van de juiste bril en passende make-up zet je mooiste kanten nog meer in de verf. Dankzij de tips van skintherapist en styliste Sofie Gérimont straal je in elk seizoen.

Brilstyling: vind de bril die bij je past


Beter zien, da’s toch het enige doel van een bril? Think again. Meer dan ooit zijn brillen een verlengstuk van onze persoonlijkheid en levensstijl. En moet een bril perfect matchen met je innerlijk én uiterlijk. Benieuwd hoe onze professionele brilstylisten te werk gaan? Hieronder lees je hoe we jou kunnen helpen in je zoektocht naar de ideale look.

Eline De Munck: Onderneemster met een glasheldere visie


Vind je je smaak niet op de brillenmarkt, dan lanceer je toch gewoon je eigen brillenmerk? Vijf jaar geleden gaf Eline De Munck er de brui aan als tv-presentatrice bij JIM. Sindsdien ontpopte ze zich tot succesvolle zakenvrouw. Met haar brillenmerk ‘Odette Lunettes’, genoemd naar haar geliefde zwarte dwergpincher, heeft ze een duidelijke missie: de juiste bril voor de juiste persoon met het juiste verhaal ontwerpen. Intussen zijn haar monturen in elf landen beschikbaar. We gingen op zoek naar het verhaal van deze sterke onderneemster.