Blog - Techniek

Techniek - lenzen: volledig aanbod

techniek - lenzen


Of je nu kiest voor contactlenzen of een bril: het is vooral een persoonlijke keuze. Allebei kunnen ze jou een optimaal zicht bezorgen en elk hebben ze hun eigen, specifieke voordelen. Toch zijn contactlenzen zeer interessant, zélfs als je al een bril hebt! Wat zijn de mogelijkheden en hoe maak je de juiste keuze?

Techniek: de handgemaakte monturen van Lunor en FEB31st

stylingtips


In een wereld die kreunt onder massaproductie, neemt het verlangen naar ambacht toe. Gelukkig bestaan er nog steeds brilontwerpers die hun monturen volledig met de hand maken. Zoals de designers van de merken Lunor en FEB31st. We gunnen jou graag een blik achter de schermen van hun ateliers.

De 3D-geprinte bril: perfect door innovatie

komono


Een bril die volledig wordt samengesteld op maat van jouw unieke ogen, gelaatstrekken en gezichtsvermogen: het bestaat! Dankzij de innovatieve 3D-printtechniek biedt een 3D-geprinte bril jou een optimaal zicht én maximaal draagcomfort.

Multifocale glazen, multifunctionele glazen

multifocale_glazen


Zoek je een bril zoekt waarmee je letterlijk álles even scherp kunt zien? Kies dan voor multifocale glazen. Met dit type brillenglazen zie je zowel veraf als dichtbij scherp.

Nachtlenzen: een alternatief voor zachte contactlenzen en bril

nachtlenzen


Ben je bijziend maar wil je liever geen bril of daglenzen dragen? En vind je laseren een stap te ver? Dan zijn nachtlenzen een prima alternatief! Maar wie nachtlenzen wil dragen, moet aan een aantal fysieke voorwaarden voldoen.

Sportbrillen in de kijker

summerproof


Sporten is niet alleen leuk en ontspannend, het zorgt ook voor een gezonde geest in een gezond lichaam! Om je sport in de meest optimale omstandigheden te beoefenen, kies je best voor een sportbril. Hiermee bescherm je niet alleen je ogen tegen schadelijke uv-stralen maar verminder je ook het risico op oogletsels.

Lenzen op maat: want elk oog is uniek

summerproof


De BrilBoutique had eigenlijk ook ‘De ContactlensBoutique’ kunnen heten, want zaakvoerster Gythe heeft jarenlang ervaring als contactlens specialist. Ook vandaag blijft ze investeren in hoogtechnologische apparatuur voor de onderzoekruimte. Moet je ‘brillen’ en overweeg je om lenzen aan te schaffen? Of ben je een ervaren lenzendrager maar nog op zoek naar de meest comfortabele lenzen? Gythe en haar collega’s helpen je op weg.