Blog - Trends

Breng kleur en licht in je leven met een montuur van FACE À FACE

Breng kleur en licht in je leven met een montuur van FACE À FACE


Zien en gezien worden? Daar draait het om bij FACE À FACE. Zelfs zonder logo herken je de karakteristieke en unieke brillen van dit pittige Parijse eyewear label in een oogopslag. De BrilBoutique is fan van het eerste (mont)uur.

MYKITA - Handmade in Berlin

MYKITA - Handmade in Berlin


Of er nog zoiets bestaat als ‘Duitse degelijkheid’? Op die vraag antwoorden wij volmondig “ja”. Het Berlijnse brillenmerk MYKITA, dat uitblinkt in design en innovatie, is daar het ultieme bewijs van. Maak kennis met onze favoriete MYKITA-collecties.

Stijlvol de zomer in met deze zonnebrillen

techniek - lenzen


De zon schijnt, de terrasjes zijn open… nu we weer vaker buiten vertoeven, is een zonnebril een onmisbaar accessoire! De zonnebril is geëvolueerd van een louter beschermend accessoire naar een blitse combinatie van mode én bescherming. Je ogen gezond houden terwijl je een fashion statement maakt? Dat doe je met volgende merken.

Anton Janssens, medebezieler van bril- en accessoiremerk KOMONO, scheert hoge toppen

komono


“Er zijn veel overeenkomsten tussen snowboarden en de modewereld. Je mag niet bang zijn om je eigen pad te creëren.”

Komorebi: een ode aan licht en balans

komorebi


Geïnspireerd door Japanse poëzie en gedreven door finesse: welkom in de wereld van Komorebi. Al 4 jaar lang levert het Aalsterse ontwerpbureau geraffineerde ontwerpen die spelen met licht en detail. Tijdloze eenvoud met een uitgesproken karakter, dat is de visie van ontwerper Kristof De Smet. Zijn brillen worden vandaag in 16 landen verdeeld, met België en Japan op kop.

Topontwerpen en designerbrillen van Belgische makelij

summerproof


Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, en in het bijzonder voor onze Belgische ondernemers. Daarom steken we hen bij De BrilBoutique een hart onder de riem. We zetten hun fantastische ontwerpen in de kijker. Je vindt in ons kleine land zoveel prachtig vakmanschap terug, ook - en vooral - als het op brilmonturen en -accessoires aankomt. Ontdek de vier meest ‘in-het-oog-springende’ brilmerken uit Belgische handen.

All eyes on you: dé brillentrends van 2020


2020 wordt het jaar waarin je helemaal jezelf mag zijn. En daarbij hoort een passende bril. Ga je voor een felgekleurd design of geef je de voorkeur aan een minimalistische look? Wat je ook kiest: maak in het nieuwe decennium van jouw gezicht een blikvanger. BrilBoutique helpt je op weg met de voornaamste brillentrends van 2020.