De BrilStudio Kids

Maak een afspraak

Gespecialiseerde kinderoptiek

Met een uitgebreid gamma van meer dan 900 kindermonturen en een winkel op maat van het kind wordt het kopen van een nieuwe kinderbril een ongelooflijk avontuur!

Begeleiding op maat

Een eerste bril voor een kind roept vaak heel veel vragen op bij de ouders. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Ook voor je kind betekent een eerste bril een grote stap. Net daarom helpen wij u jouw kind voor te bereiden op deze eerste bril dmv. voorleesboekjes, gesprekjes met het kind en een leuke ravottersbril!

Kindergarantie

De leefwereld van het kind zit boordevol activiteiten en gaat soms ook gepaard met kleine ongevalletjes waarbij de bril stuk kan raken. Wij bieden een garantie op maat van het kind. Bij schade aan het montuur of de glazen kan elk deel apart nabesteld worden aan speciale kinderprijzen**:

  • vervanging van de glazen bij zware krassen aan 50% korting.
  • vervanging van het front of de veren bij breuk aan 30% korting.
**Deze voorwaarden gelden voor kinderen tem 12 jaar, zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum en kunnen voor elk apart onderdeel 1 maal gebruikt worden gedurende deze periode van 2 jaar. Niet geldig op ravottersbril.

Gratis ravottersbril op maat

Bij aankoop van een nieuwe bril met glazen krijgt u een gratis ravottersbril * bijgeleverd. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,... Deze bril bevat onverdunde glazen met de juiste correctie.

U kan ook een tweede paar identieke glazen aankopen: u betaalt dan slechts 1 glas in plaats van 2 bij aankoop van dit tweede paar glazen.

*Gratis glazen aangeboden met sterkten van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Service na verkoop

U bent steeds welkom om de bril te laten rechtzetten of bijregelen en dit steeds kosteloos!