Contactlenzen

Jarenlang ervaring als contactlens specialist.

De BrilBoutique - Contactlenzen

De BrilBoutique had eigenlijk ook ‘De ContactlensBoutique’ kunnen heten, want zaakvoerster Gythe heeft jarenlang ervaring als contactlens specialist.

Zaakvoerster Gythe heeft jarenlang ervaring als contactlens specialist. Ook vandaag blijft ze investeren in hoogtechnologische apparatuur voor de onderzoekruimte. Moet je ‘brillen’ en overweeg je om lenzen aan te schaffen? Of ben je een ervaren lenzendrager maar nog op zoek naar de meest comfortabele lenzen? Gythe en haar collega’s helpen je op weg.

In een eerste kennismakend gesprek bekijken we welke lenstype het beste bij je past en doen we alle vooronderzoeken om het juiste advies te kunnen geven.

Wij werken steeds met een proefperiode zodat we niet alleen de passing kunnen bekijken maar ook het comfort en de gezondheid van het oog in deze eerste periode nauwkeurig kunnen opvolgen. Na deze proefperiode worden de definitieve lenzen pas besteld.

Ook voor nacontroles kan je steeds een afspraak maken.

Contactlenzen blog Online bestellen met aan huis levering
De BrilBoutique - Contactlenzen

Onze specialisatie is harde lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen. Dit voor elke oogafwijking. Bij extreme oogafwijkingen werken wij met maatlenzen.

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

Scroll to top