Concept Stores

Upcycle
pop-up store

De Brilboutique presenteert:
onze exclusieve pop-up store!

Een toekomstgerichte benadering van brillenmode.

Welkom in onze upcycle pop-upstore, waar ieder element van de inrichting, van brillen tot het meubilair zorgvuldig is vervaardigd uit upcycled materialen, in samenwerking met Ever en Ne Me Quitte Pas. Ever, voorlopers in de circulaire brillenindustrie, introduceert een unieke collectie brillen die niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam zijn.

Wat maakt upcycling uniek?

Upcycling verheft afvalmaterialen tot iets van hogere esthetische en functionele waarde. Deze methode stimuleert niet alleen afvalvermindering, maar ook creativiteit en innovatie binnen de brillenmode. Het resultaat? Elk product in onze pop-upstore brengt een verhaal van transformatie en zorg voor het milieu.

Sluit je aan bij onze circulaire beweging.

Bezoek onze pop-up store en draag bij aan een groenere toekomst door je oude of beschadigde brillen te doneren en ontvang een spaarkaart waarmee je kan genieten van extra korting op je volgende bril. De brillen worden door EVER verwerkt tot elegante, modieuze monturen, waardoor ze een nieuw leven krijgen als onderdeel van de circulaire economie.

Een wereldwijde impact met lokale inspanningen.

Elke gedoneerde bril ondersteunt het ‘Eyes for the World’ project, waarmee bruikbare brillen naar behoeftigen over de hele wereld worden gestuurd. Jouw bijdrage helpt niet alleen lokaal maar maakt ook internationaal een verschil.

Ervaar onze duurzame transformatie en ontdek meer.

We nodigen je uit om deze unieke transformatie zelf te ervaren. Kom langs en ontdek de toekomst van brillenmode in onze tijdelijke upcycle pop-upstore. Voor een dieper inzicht in onze duurzame initiatieven, luister naar onze speciale podcast waarin Gythe en Sebastiaan de impact van onze samenwerking op de duurzaamheid in de brillenindustrie bespreken.

Upgather, Upgrade, Upcycle, Uplift: Samen duurzaam verschil maken

Upgather
In onze winkels verzamelen we oude of beschadigde brillen die anders verloren zou gaan. Elk item dat we verzamelen, biedt een kans om iets unieks te creëren.

Upgrade
Ever transformeert elke bril tot een modieus statement-stuk. zij zetten hun in om brillen een hogere esthetische en functionele waarde te geven, waardoor ze weer helemaal van deze tijd zijn.

Upcycle
Ever zijn specialiteit ligt in het upcyclen van brillen. zij zetten recycled materialen om in trendy, duurzame eyewear die niet alleen de drager maar ook hun omgeving inspireert.

Uplift
Elke upcycled bril is een stap naar een duurzamere wereld. Wij streven ernaar om bewustzijn te verhogen en onze klanten te inspireren tot het maken van milieubewuste keuzes. Naast brillen, kan u ook genieten van een expositie upcyceld meubels ten toon gesteld door Ne Me Quitte Pas, als onderdeel van ons duurzaamheidsinitiatief, waarmee we de creatieve mogelijkheden van upcycling tonen.

Bezoek onze locaties in Kermt en Diepenbeek om te zien hoe we oude brillen transformeren in stijlvolle nieuwe creaties en ontdek hoe upcycling de manier kan veranderen waarop we denken over mode en duurzaamheid.


Voor een diepere duik in dit innovatieve project, luister naar onze speciale podcast. Gythe en Sebastiaan bespreken de impact van de samenwerking op de duurzaamheid in de eyewear-industrie en delen inzichten in de uitdagingen en successen van dit initiatief.

LUISTER NAAR ONZE PODCAST

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

Upcycle pop-up store

Scroll to top