Concept Stores

De BrilBoutique

Welkom bij De BrilBoutique,
waar stijl, kwaliteit en persoonlijke aandacht samenkomen.

Een bril als noodzakelijk kwaad? “Absoluut niet, als het aan ons ligt,”  lacht Gythe Grosemans, zaakvoerder van de Brilboutique

De Brilboutique wil haar klanten meer bieden dan zomaar een bril met de juiste glazen. Uiteraard is dat paramedische aspect bijzonder belangrijk en kunnen wij onze klanten daarin optimaal begeleiden. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Het eerste wat je ziet als je iemand ontmoet is zijn of haar gezicht, en dus uiteraard ook de eventuele bril. Voor ons is het dan ook bijzonder belangrijk dat de bril die je draagt in verhouding staat tot wie je bent en één geheel vormt met je gezicht.

Om klanten daarin volledig te kunnen adviseren zijn wij allen opgeleid tot brilstylist. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, dan starten we met een persoonlijk gesprek: wat zijn je noden? Op welke momenten zal je je bril dragen en wat staat er op het voorschrift? Daarna polsen we naar de uitstraling die je wil bereiken. Net die uitstraling kan je gaan benadrukken met het juiste montuur.

Vervolgens analyseren we je gezichtskenmerken om de ideale vorm van je bril te kunnen bepalen. Zijn er gezichtskenmerken die je graag wil benadrukken of net camoufleren? Als laatste bepalen we ook je kleurtype. Ben je een zomer-of wintertype? Of eerder een herfst- of lentetype? Zo weten we meteen welke kleuren je flateren en welke je beter kan mijden.

De BrilBoutique

De ideale bril matcht met je ogen, persoonlijkheid én uiterlijk!

Kwaliteit

Wij bieden enkel brillen van de hoogste kwaliteit aan. Zo werken we samen met gerenommeerde merken en selecteren we elk montuur op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid.

Stijlvol

De BrilBoutique is steeds op de hoogte van de nieuwste trends en stijlen. Zo zijn we in staat om klanten te helpen bij het vindne van de perfecte bril die past bij hun persoonlijke stijl en behoeften.

Analyse

Wij analyseren je gezichtskenmerken om de ideale vorm van je bril te kunnen bepalen. Zijn er gezichtskenmerken die je graag wil benadrukken of net camoufleren?

Klantenservice

Wij begeleiden onze klanten steeds van begin tot eind bij het selecteren van hun brillen en hun tevredenheid is onze prioriteit nummer 1. Wij staan garant voor een uitstekende klantenservice.

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

De BrilBoutique

Kermt & Diepenbeek

Scroll to top