Sportbrillen

Zoekt u een bril om te fietsen, te golfen of te basketten? Wij hebben voor elke sport een ruim assortiment aan te bieden!

Kom gerust even bespreken wat u zoekt en wij helpen u graag verder. Onze brillen kunnen uiteraard steeds op uw exacte sterkte gemaakt worden!
Deze afdeling biedt u een zeer uitgebreid gamma sportbrillen aangepast aan de noden van de sport die jij het liefste beoefend! Onze specialisatie is brillen op maat, zowel qua sterkte als qua kleurcombinaties.

In De BrilStudio Sport worden uw ogen getest in functie van de noden die u heeft tijdens het sporten en worden u oplossingen op maat aangeboden. 20 a 30 % van de mensen die sporten hebben een correctie van de ogen nodig. Sommige sporten vragen ook bescherming van de ogen. Van alle oogletsels, komen 27% voort uit sportongelukken waarvan 40% kinderen betreffen onder de 18 jaar, die een gewone bril of contactlenzen dragen. Vele van deze blessures zijn te voorkomen door een aangepaste bril te dragen. De BrilStudio Sport is net daarom gespecialiseerd in het nakijken en testen van uw ogen in functie van de sport die u wenst te beoefenen.

Hiervoor werken we samen met o.a. Rudi Project die een extreem ruime keuze aan combinaties biedt.

Sportbrillen op sterkte

De BrilBoutique Sport helpt u in het behalen van prachtprestaties!

Voor elke sport het geschikte montuur.

De BrilStudio Sport is gespecialiseerd in het nakijken en testen van uw ogen in functie van de sport die u wenst te beoefenen. Wij bieden u een aangepast montuur in lijn met de noden die u heeft bij het beoefenen van uw favoriete sport met de beste correctie op maat voor u gemaakt. Daarnaast worden ook het type glas aangepast aan de sport die u beoefend. Dit kan gaan van een volledig onbreekbaar materiaal, een aangepaste tint, een verkleurend glas of gepolariseerde glazen. Dit alles in lijn met wat voor uw ogen de beste oplossing is. Voor elke sport hebben wij het geschikte montuur, van fietsen tot lopen, van skiën tot duiken, van schieten tot golf, voor elk wat wils.

Naast de gewone kinderbril vind je er ook de hele kleine varianten voor baby's als ook de kindervarianten van de sportbrillen. 20 a 30 % van de mensen die sporten hebben een correctie van de ogen nodig. Sommige sporten vragen ook bescherming van de ogen. Van alle oogletsels, komen 27% voort uit sportongelukken waarvan 40% kinderen betreffen onder de 18 jaar, die een gewone bril of contactlenzen dragen. Vele van deze blessures zijn te voorkomen door een aangepaste sportbril te dragen en net daarom hebben wij naast de sportbril voor volwassenen ook verschillende varianten voor kinderen in ons aanbod. Ook kinderzwembrillen leveren wij op maat. Zwemmen leer je immers in de meeste gevallen als kind en dan dien je voor je eigen veilig gevoel ten minste goed te kunnen zien. Om de gewone bril te ontzien kan je dan een zwembril gebruiken met dezelfde correctie. Vele kinderen zijn al onzeker tijdens de eerste zwemlessen, laat staan indien ze daarnaast ook nog eens wazig zien.

Heeft u ooit al gedacht aan een zwembril of duikbril op sterkte? U moet toch ook de wereld onder water met een scherp oog kunnen gadeslaan! Met een zwembril of duikbril op sterkte kunt u genieten van de onderwaterwereld zonder concessies te hoeven doen aan uw zicht. Het zorgt ervoor dat u alles scherp kunt zien, van kleurrijke koraalriffen tot prachtige vissen. Of u nu aan het trainen bent in het zwembad of een avontuurlijke duik maakt in de zee, met een zwembril of duikbril op sterkte mist u geen enkel detail. Bent u op zoek naar een zwembril of duikbril op sterkte? Kom dan gerust eens langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment. Wij helpen u graag verder!

Een fietsbril lijkt soms een noodzakelijk kwaad: je hebt het nodig maar biedt vaak niet het gewenste comfort. Net daarom hebben wij een zeer ruim aanbod, met specifieke opties in glas zodat elke fietser de ultieme fietsbril kan samenstellen. Wij bieden modellen in alle mogelijke maten, kleuren en vormen met daarbij een zeer ruim gamma aan gekleurde en verkleurende glazen al dan niet op sterkte gemaakt.

Bij golf is een scherp zicht van groot belang om de juiste afstand en richting te kunnen bepalen. Omwille van de zeer groene omgeving en wisselbare verlichting van sterke zon tot schaduwplekken is het juiste contrastglas van groot belang. Wij bieden dan ook specifieke oplossingen aan voor golf. Kom zeker een kijkje nemen!

Skivakantie in het vooruitzicht? Wij bieden vanaf nu skimaskers op sterkte! Kom langst om ze uit te testen en te bespreken welke oplossing voor u de beste is. Wel graag de helm meebrengen indien u er een heeft om te kijken welk maskers het beste aansluit bij uw helm. Heeft u nog geen helm, maar wenst u er een? Ook de bijpassende helmen kunnen wij u leveren!

U kan kiezen uit verschillende kleuren en maten. Eveneens uit verschillende sterktes. Heel handig als u geen contactlenzen draagt een zwembril met aangepaste sterkte. Van -9.00 tot +4.00 kunnen wij heel wat mensen een betere kijk onderwater geven.

De BrilStudio Sport

Blijf gefocust op je sport met onze sportbrillen

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

De BrilStudio Sport

Kermt

Scroll to top