Glazen

U kiest voor de zekerheid van een expert.

De BrilBoutique - Glazen

Advies op maat voor uw volgende bril.

In functie van uw noden, sterkten en huidige brillenglazen geven wij u graag een advies op maat voor uw volgende bril. Deze persoonlijke analyse en onze deskundige ervaring zorgt ervoor dat u steeds kan genieten van een optimaal zicht en visueel comfort.

HOYA

Belangrijk is een glas te nemen van goede kwaliteit met lange levensduur. Wij kunnen u alle merken aanbieden maar onze voorkeur gaat uit naar Hoya.

Meer info over hun aanbod vind je alvast via onderstaande knop.

Gewenningsgarantie

Op al onze glazen bieden wij u een periode van 6 weken aan om de glazen uit te testen. Indien uw zicht niet voldoet zullen wij samen met u de klachten overlopen en u een nieuw paar glazen aanbieden.

Echtheidsgarantie

U ontvangt van ons steeds een echtheidscertificaat van de glasfabrikant

Breukgarantie

Uw brillenglazen zijn gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 33% het eerste jaar, 50% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen.

Gratis onderhoud

U kunt uw bril/glazen steeds gratis laten onderhouden (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

Controle-onderzoek

U bent steeds welkom voor een gratis controleonderzoek waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

Onmiddellijke herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) trachten wij u steeds onmiddellijk te helpen.

De BrilBoutique - Glazen

Maak een statement met glazen van De BrilBoutique.

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

Scroll to top