Concept Stores

De BrilStudio Kids

Welkom bij De BrilStudio Kids,
gespecialiseerde kinderoptiek met een zeer uitgebreid gamma.

Met een uitgebreid gamma van meer dan 900 kindermonturen en een winkel op maat van het kind wordt het kopen van een nieuwe kinderbril een ongelooflijk avontuur!

Een eerste bril voor een kind roept vaak heel veel vragen op bij de ouders. Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Ook voor je kind betekent een eerste bril een grote stap. Net daarom helpen wij u jouw kind voor te bereiden op deze eerste bril dmv. voorleesboekjes, gesprekjes met het kind, een leuke ravottersbril én onze muis Mathilda!

De leefwereld van het kind zit boordevol activiteiten en gaat soms ook gepaard met kleine ongevalletjes waarbij de bril stuk kan raken. Wij bieden een garantie op maat van het kind. Bij schade aan het montuur of de glazen kan elk deel apart nabesteld worden aan speciale kinderprijzen*:
    • vervanging van de glazen bij zware krassen aan 50% korting.
    • vervanging van het front of de veren bij breuk aan 30% korting.
*Deze voorwaarden gelden voor kinderen tem 12 jaar, zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum en kunnen voor elk apart onderdeel 1 maal gebruikt worden gedurende deze periode van 2 jaar. Niet geldig op ravottersbril.

Bij aankoop van een nieuwe bril met glazen krijgt u een gratis ravottersbril** bijgeleverd. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, sportactiviteiten, ravotten in de tuin,... Deze bril bevat onverdunde glazen met de juiste correctie. U kan ook een tweede paar identieke glazen aankopen: u betaalt dan slechts 1 glas in plaats van 2 bij aankoop van dit tweede paar glazen.
**Gratis glazen aangeboden met sterkten van +6.00 tem -4.00 cyl -2.00, niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

Service na verkoop

U bent steeds welkom om de bril kosteloos te laten rechtzetten of bijregelen!

De BrilStudio Kids

Focus op plezier met een nieuwe kinderbril van de BrilStudio Kids.

Monturen

Elk kind is anders. Daarom voorzien wij een groot assortiment van meer dan 900 kinderbrillen. Uiteraard rekening houdend met de laatste mode trends gebracht in een hippe kinderbrillenwinkel.

meer info
Ravotbril

Kinderen staan garant voor ruige spelletjes en gekke “ongelukjes”. Wij denken hierin graag mee, en voorzien een gratis ravotbril die tegen een stootje kan. Ontdek de voorwaarden in de winkel.

meer info
Zonnebril

Zon is leuk maar kan ook schade aanrichten aan onze ogen. Het dragen van een goede zonnebril is dus van essentieel belang voor uw kinderen! Ook in zonnebrillen hebben wij een heel ruim assortiment.

meer info
Sportbril

Sporten is enkel veilig met een aangepaste sportbril. Het beschermt de ogen en oogkasten, voorkomt breuken in het aangezicht bij sportongevallen en zit lichter en flexibeler op het gezicht.

meer info
Zwembril

Als kind leren zwemmen is vaak een hele stap. Draagt je kind een bril? Dan is een zwembril op sterkte een absolute aanrader! Je kind zal een stuk zelfzekerder het zwembad ingaan met scherp zicht.

meer info
Glazen

U kiest voor de zekerheid van een kinderbrillen expert ! In functie van de noden van uw kind, de sterkten en huidige brillenglazen geven wij graag advies op maat voor de volgende kinderbril.

meer info
De BrilStudio Kids

Ontmoet Mathilda & haar vrienden.

Onze mascotte Mathilda de muis helpt je kind te begeleiden bij het dragen van de eerste bril. Wanneer jullie een montuur gekozen hebben duurt het enkele dagen tot een week tot dat de bril klaar is. Daarom geven we elk kind dit boekje mee. Dit kunnen jullie aan de allerkleinste voorlezen, kan de kleuterjuf gebruiken in de klas of kan, eventueel met begeleiding van de ouders, gelezen worden door kinderen van het lager onderwijs. Mathilda en haar vrienden maken van alles mee met de bril! Leuke kortverhalen geschreven op niveau van het kind! Lees hieronder alvast de inleiding van ons boek!

Samen met je vrienden leuke dingen doen zoals spelen in het bos of samen zwemmen gaan, dat vind jij toch ook leuk niet? Wel, Mathilda de muis heeft ook zo een leuke vrienden en als ze samen zijn dan is het elke keer weer feest! Mathilda en haar vrienden zijn altijd samen en beleven de spannendste avonturen! Elke dag staan ze klaar voor elkaar, ook als het een keertje tegenzit! Dat is toch ook wat vrienden doen voor elkaar, niet? Ik stel ze even allemaal aan je voor die vrienden van Mathilda:

Jaak de aap maakt steeds grapjes, met hem erbij verveel je je nooit! Edgard de draak is heel erg sterk. Hij is een beetje de leider van het team en beschermt iedereen als er iets misloopt! Bij hem voel je je echt wel veilig. Maurice de stier is supersterk en snel, bij tikkertje wint hij elke keer! Niemand kan zo snel lopen als hij! Mia het schaap is enorm lief, als je pijn hebt of verdriet komt zij je altijd weer troosten. Vicky de vogel praat de hele tijd, kwetteren dat ze kan… uren aan een stuk! Zorro het paard weet steeds raad, op elke vraag weet hij het juiste antwoord. Dat komt omdat hij heel erg slim is!

Zo, nu ken je iedereen!

dekinderbril.be

Zie je kinderen stralen met een bril van De BrilStudio Kids

Maak uw afspraak waar en wanneer het u uitkomt, met onze online agenda.

Afspraak maken

De BrilStudio Kids

Kermt & Diepenbeek

Scroll to top